Je bent in goede handen

Bij Korrel & Kruid verwelkomen we iedereen met gezondheidsklachten. Met onze ""advies op maat" test stellen we specifiek geneesmiddelen of vitaminen samen die voor jou nodig zijn. Daarnaast hebben we een ruim assortiment in onze webshop.

Over ons

Als je een druk leven leidt is het makkelijk te vergeten goed voor jezelf te zorgen. Ik ben er om je te helpen je balans stap voor stap weer terug te vinden. Ik ben gespecialiseerd in alles wat met hormonen te maken heeft, kinderen en fertiliteit. We gaan altijd terug naar de basis en dat zijn je darmen! Als je darmen niet optimaal functioneren, ervaren we vaak vele lichamelijke klachten. Neem een kijkje op mijn website om te zien welke behandelingen ik aanbied voor jou.
Tevens zijn al onze producten te koop in onze webshop.

Iedereen die een gezondheidsklacht heeft, is welkom bij ons.

We zijn gespecialiseerd op het gebied van hormonen, vruchtbaarheid en algehele gezondheid. Jong en oud is welkom bij ons. Door middel van een intake met bloedtest kunnen wij jou het beste helpen en stellen wij jouw unieke plan op

 

Een stukje over ons….

Door de jaren heen hebben we vele vrouwen en mannen mogen helpen hun doelen te bereiken op het gebied van gezondheid. Toen Korrel&Kruid werd opgericht in 2016 waren we meer gericht op de fertiliteit. Inmiddels zijn we een bekende “alternatieve” naam geworden op social media en zijn we ons nog meer gaan verdiepen.  Naast de kruidengeneeskundige behandelingen, hebben we ook andere therapie vormen in ons assortiment mogen toevoegen. Denk hierbij aan ; orthomoleculaire behandelingen, energenetische morfologisch bloedtesten, hormoonconsulente,  Hijama (cupping) therapie en massage.