JE BENT IN
GOEDE HANDEN

Bij Korrel & Kruid verwelkomen we iedereen met gezondheidsklachten. Met onze "advies op maat" test stellen we specifiek vitaminen samen die voor jou nodig zijn. Daarnaast hebben we een ruim assortiment in onze webshop.

“Laat je voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding” (Hippocrates)

Over ons

Als je een druk leven leidt is het makkelijk te vergeten goed voor jezelf te zorgen. We zijn er om je te helpen je balans stap voor stap weer terug te vinden. We zijn gespecialiseerd in alles wat met lichamelijke en geestelijke gezondheid te maken heeft. We gaan altijd terug naar de basis en dat zijn je darmen! Als je darmen niet optimaal functioneren, ervaren we vaak vele lichamelijke klachten. We hebben ook een eigen supplementenlijn op de markt gebracht om iedereen maatwerk aan te kunnen bieden.

Door de jaren heen hebben we vele vrouwen en mannen mogen helpen hun doelen te bereiken op het gebied van gezondheid. Toen Korrel&Kruid werd opgericht in 2016 waren we meer gericht op de fertiliteit. Inmiddels zijn we een bekende “alternatieve” naam geworden op social media en zijn we ons nog meer gaan verdiepen.  Naast de kruidengeneeskundige behandelingen, hebben we ook andere therapie vormen in ons assortiment mogen toevoegen. Denk hierbij aan ; orthomoleculaire behandelingen, checken we je gezondheidsstatus aan de hand van een  energetische morfologisch bloedtesten of andere lab onderzoeken en zijn we een expert op het gebied van hormonen, darmen, kindergeneeskunde en fertiliteit.